Hvis du vil direkte fra uddannelse til job

Hvad Studiebooster bogen gør for dig

Studiebooster bliver ikke udgivet gennem et forlag, og har nok ikke det samme professionelle look som andre bøger har. Den har måske endda også stadig en trøkfajl eller to. Men det er en bog jeg står 100 % indenfor, og ville ønske jeg havde haft, da jeg studerede. Den er ikke baseret på hvad jeg gjorde rigtigt, men hvad andre, der gik direkte fra uddannelse til job gjorde, som første lærte om senere. Du få muligheden for at lære det inden det er for sent.

Her er hvad bogen kan gøre for dig i forbindelse med dit studie og jobsøgning som færdiguddannet, hvis du følger den:

 • Du skiller dg positivt ud fra din årgang
 • Du bliver misundt af dine medstuderende
 • Du slipper for at bekymre dig, om du får job pga. en eller flere dårlige karakterer
 • Du får foden indenfor på jobmarkedet inden du færdiguddannet.
 • Du får en højere startløn
 • Du undgår at skulle være på dagpenge

Bogen er i to dele. 1) Hvorfor du skal studiebooste, og 2) hvordan du gør.

Del 1 giver dig en dybdegående forståelse for, hvorfor du skal studiebooste. Dvs. aktivt arbejde på at skabe et CV, der udkonkurrerer mere end 95 % af dine medstuderendes.

Du vil lære:

 • Hvorfor virksomheder vil have folk med 2 års erfaring
 • Hvorfor værdien af studiejob ikke kan overvurderes
 • Din kandidatafhandlings sande værdi, samt hvordan du skriver den hurtigere og bedre
 • Hvordan du laver bedre ansøgninger til jobs, ved at undersøge virksomhederne bedre
 • Hvad dit  pensum og fag gør for din jobmuligheder
 • Hvordan valg og fravalg adskiller dem der har et stærkt CV med  andre studerende

Del 2 gennemgår 21 erhvervsfremmende aktiviteter, der allehar åbnet karrieremuligheder for studerende. Du lærer ikke blot hvilke aktiviteter du kan udføre, men også hvordan du trin-for-trin dem rykke direkte i en fuldstilling.

Du vil bla. lære hvordan du:

 • Vinder case competitions
 • Lærer et nyt sprog i studietiden
 • Skriver legatansøgninger der giver penge
 • Finder oversete muligheder for at få relevant erhvervserfaring
 • Opbygger et stærkt netværk
 • Omskriver din opgaver til artikler
 • Kan tage flere fag
 • Kan udvise indsigt og forståelse i den branche du gerne vil arbejde
 • Selv finder den viden, der mangler i pensum for at få en bedre forståelse for faget
 • Lærer bedre og hurtigere

Kort om bogen

 • Paperback - Pris: 225,- (inkl. porto) 
  E-bog - Pris: DKK 125,- (PDF-fil)
 • Lige omkring 250 sider. Fås som paperback eller e-bog.
 • 21 konkrete jobgivende aktiviteter der giver et stærkt CV.
 • Værktøjer, samt tips og tricks til en effektiv studietid.
 • Trin for trin gennemgang af de forskellige aktiviteter, så du ikke er i tvivl om hvad du skal gøre.
 • Værdi: Differencen mellem din dagpengesats og din forventede månedsløn * måneder på dagpenge. 

Hvad andre læsere synes om bogen

Rigtig god bog for studerende, jeg er selv universitets studerende, og bogen giver rigtig mange gode konkrete eksempler på, hvordan man får mest ud af sit studie og bliver klar til arbejdsmarkedet efter man har fået sin uddannelse. Jeg kan specielt godt lide den afslappet stemning som bogen er skrevet i, som kan føles som et dejligt afbræk fra de tunge bøger, man læser gennem ens studie tid.

Gorm P

Jeg er positivt overrasket, da at jeg ikke før har stødt på en bog, der på samme vis tager fat i så mange af de spørgsmål, overvejelser og tanker, som jeg er sikker på at mange andre studerende går rund med. Som en der læser videre i en sen alder og med job ved siden af, kan jeg genkende mange af de ting forfatteren skriver om. Jeg er overbevist om at effektiv læring og udvikling starter med en selv, og de prioriteter man stiller sig selv. At være attraktiv kandidat for arbejdsgiver, handler i høj grad også om at synliggøre sig selv. Uddannelse, fag, kurser og karakterer fortæller kun en lille del om den person man er. Det kan virke unfair, men at ansætte nye medarbejdere er en omkostning og gambling for virksomheder, og derfor bliver kandidater som er kendte via netværk eller på anden vis tidligere har vist resultater, ofte blive taget i betragtning før andre kandidater. Ud over en ærlige og personlige fortælling i første person, beskriver forfatter også forskellige cases, der underbygger bogens teorier. En interessant og underholdende bog for studerende og job interesserede.

Sigvaldur H

Hvis da bare jeg havde haft mulighed for at læse denne bog, mens jeg endnu var studerende, var jeg måske ikke havnet i arbejdsløshed ad flere omgange efter afsluttet uddannelse som geolog. Studiebooster fortæller rammende om den barske realitet, som mange nyuddannede udsættes for efter 5-6 års benhårde studier - at det meste af den læring, de har lagt så mange kræfter og tid i på universitetet, sjældent er det, som virksomhederne står og virkelig skal bruge. Det var på tide, at der blev prikket hul på dette vigtige emne og at nogen oplyste de mange håbefulde unge mennesker, der skal til at starte på eller er i gang med deres studier. hvad de reelt kan forvente ved afslutningen af deres uddannelse. Studiebooster er spækket med gode råd og forslag til, hvad der skal til for, at du allerede under din uddannelse kan optimere dine chancer for at komme hurtigst i job efter afslutningen af dine studier og burde være obligatorisk læsning for alle studerende.

Troels Lytt J

12 måneder returret og garanti på at du får et stærkt CV

Du får et års prøvetid til at lære at bruge bogen og gro og udvikle dig mere end dine medstuderende. Det er to hele semestre.

Hvis du efter 365 dage ikke mener, at du har fået fået et stærkere CV, selvom du har brugt bogen, kan du få hele beløbet tilbage.

Ingen forklaring eller undskyldning er nødvendig, uanset om du køber e-bog eller fysisk bog. Du får endda lov til at beholde bogen.

Du få tilfredshedsgaranti og har ingen risiko når du køber bogen. Det er så meget jeg tror på, at du vil øge din chancer markant for at blive en interessant jobkandidat efter studiet, hvis du blot følger bogen. Klik på den gule

Køb den version der passer din måde at bedst læse bøger. Du får den leveret med posten inden for et par dage, eller med e-mail inden for et par minutter.

Invester i din studietid - Køb Studiebooster i dag

Køb Studiebooster

Paperback - 225,-

E-bog (PDF-fil) - 125,-

 Hvad andre læsere skriver om bogen

Mads N, uddannet fra CBS

"Helt klart den bog jeg vil anbefale til ALLE studerende! Sikrer at man bruger sin tid fornuftigt under studiet. Studiebooster er fyldt af håndgribelige og praktiske tips/øvelser."

Johan M, uddannet fra CBS

"Et tiltrængt indspark omkring ting, de studerende ikke hører om på uddannelserne, men som vil overraske på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse."

    Lad ikke typiske undskyldninger komme i vejen for at oparbejde et CV.

Jeg har ikke tid, til at lave mere ved siden af studiet

Det svarer til, at sports-folk siger, at de ikke har tid til at træne, fordi de skal læse hvordan man træner bedst. Find den tid ved at udskrive de seneste tre måneder af dit kontoudtog. Se hvor du bruger penge. Det er højst sandsynligt også der, at du bruger din tid. 

Min underviser siger, at gode karakterer vigtige

Selvfølgelig siger din underviser det. Det vil alle undervisere sige. De har en interesse i at kunne bevise, at deres elever får høje karakterer. Men det er ikke din underviser der skal ansætte dig. Du skal ikke arbejde med noget der ligner dine lektier, når du er færdiguddannet. 

Jeg ved ikke, hvad jeg vil med mit studie

Det gjorde jeg heller ikke. Og vi to er langt fra de eneste. Studiebooster hjælper dig med at afklare hvad du vil, og opbygger kompetencer, netværk, anbefalinger, viden og brancheindsigt, samt erfaring og få prøvet ting af. Du kan meget vel være god og interesseret inden for et felt, du endnu ikke ved eksisterer.

Min studieretning kræver et højt snit, for at få et job.

Det har du højst sandsynligt læst eller hørt fra en underviser, hvilket ikke er overraskende. Det giver dem og deres undervisning mere værdi. En anden mulighed er, at du hørte det fra en person, der studerede og fik sit job i en tid, hvor der ikke var rekord mange nye færdiguddannede hvert år. 

 

 


En uddannelse er en fantastisk investering, hvis du  ikke bruger studietiden på at blive den bedste på din årgang, men på at blive den bedste kandidat til et job, du brænder for.

Køb Studiebooster som paperback

Køb Studiebooster som E-bog