Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/studiebooster.dk/public_html/wp-content/themes/studiebooster/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 111

Den første CV-manual for universitetsstuderende


Studiebooster hjælper dig med at opbygge dit CV mens du studerer,
så du føler dig mere sikker på at gå direkte fra uddannelse til job.

Lær hvordan du nemt kan komme i gang med at opbygge et CV ved siden af studiet, så du ikke er arbejdsløs, når du færdig med din uddannelse.

I Studiebooster lærer du hvordan du giver dit CV muskler, der supplerer din uddannelse, så du får foden indenfor jobmarkedet inden afslutningen af din studietid.

  • Over 20 konkrete oversete, men effektfulde jobgivende aktiviteter

  • Omstrukturer din studietid uden at frygte akademisk arbjedsløshed

  • Få 10x ud af din tid på studiet, og undgå arbejdsløshed efter studiet

Få fingre i din CV-Manual

Mit navn er Christian Jespersen. Jeg har skrevet landets første CV-manual for universitetsstuderende. Den er skrevet til dig, der gerne undgå at være arbejdsløs akademiker efter du har færdiggjort din uddannelse.

Læs mere om forfatteren bag Studiebooster

B.A.N.K.E.T. PÅ DIT CV

Studiebooster lærer dig at få Brancheindsigt, Anbefalinger, Netværk, Kvalifikationer og Erfaring, der tilsammen giver ansøgning mere Troværdighed.

BRANCHEINDSIGT

Få kendskab til den branche du helst vil arbejde i, så du fremstår oprigtig interesseret i jobbet.

ANBEFALINGER

Lær at indsamle anbefalinger, så du har menneskers ord på dine styrker og erfaringer.

NETVÆRK

70 % af alle der kommer i jobs, gør det via netværk. Lær hvordan du opbygger et relevant netværk i din branche.

KVALIFIKATIONER

Ikke alle fag giver arbejdsgivende kvalifikationer. Lær hvor og hvordan du kan oparbejde disse.

ERFARING

Teori er ikke erfaring. Heldigvis findes der flere muligheder for at få erfaring, end mange tror. Lær hvordan.

TROVÆRDIGHED

Opbyg den troværdighed, der får dig til at fremstå som mere end blot endnu en akademiker.

få en gratis smagsprøve af Studiebooster

At studiebooste (verbum) – At handle og træffe langsigtede valg, fravalg og prioriteringer af sin studietid, der skaber bedre muligheder efter studiet,

og ikke gå målrettet efter høje karakterer i alle fag, inklusiv dem der ikke øger chancen for at lande i det ønskede job.

Spændende CV

Du er mere end din uddannelse

Udfra overbevisningen om, at du er langt mere end din uddannelse, fokuserer Studiebooster på at fremhæve de styrker, du har, som er relevante for arbejdsmarkedet.

Arbejdsgivere efterspørger mere end en uddannelse med høje karakterer.

Du lærer hvorfor det er vigtigt at forstørre din horisont, zoome ud og fokusere på CV i løbet af dit studiet .

        En studiebooster (nominativ) – En studerende der aktivt opsøger og erhverver viden uden for pensum, samt opbygger netværk, kendskab og kompetencer til en målrettet jobfunktion og branche, samt anbefalinger fra chefer og kollegaer, og gøre sin profil relevant for arbejdsmarkedet.

Hvorfor skal du studiebooste?

Antallet af studerende er stigende, konkurrencen om jobsene er hårdere, og hvis du gør det, får du et forspring ind på jobmarkedet.

Hvis vi ser på tallene, begynder ca. 65.000 håbefulde ansøgere en uddannelse hvert år. I 2017 kom 65.165 elever ind. De vil alle gerne have et spændende job, baseret på deres uddannelse, hvilket er både naturligt og fornuftigt. Men tror du, alle, der har en uddannelse og høje karakterer, kan få et relevant job?

Tror du, at du kan?

Jeg, og mange andre studerende, opdagede for sent, at vi skulle have fokuseret på mere end pensum og karakterer. Til studiestart i 2008, to uger før finanskrisen startede, var der kun 40.897 der kom ind.

En anden problemstilling er, at studerende får flere topkarakterer end før. 12-tal er ikke længere en fantastisk bedrift, men nærmere et forventet udfald, fordi så mange får det. Et højt gennemsnit garanterer ikke længere en højere jobsikkerhed.

Til gengæld har studerende i dag flere muligheder for at blive den kandidat, erhvervslivet efterspørger, end tidligere. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at forlænge dit studie for at få det perfekte CV. Det vigtige er, at du kommer i gang.

Der er masser af studerende, der undgår dagpenge og går direkte i job, fordi de har sørget for at pleje deres CV mens de studerede. Du kan blive én af dem.

Foto: Øverste billede: Henning Bagger. Nederste billede: Ólafur Steinar Gestsson

Køb Studiebooster her