Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/studiebooster.dk/public_html/wp-content/themes/studiebooster/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 111

Hvis du vil direkte fra uddannelse til job

Handelsbetingelser for køb af Studiebooster som e-bog og fysisk bog

Hvem er sælger?

Du køber Studiebooster Hvis Du Vil Direkte Fra Uddannelse Til Job af
Christian Jespersen
Studiestræde 12 A
1455 København K 
email: christian@studiebooster.dk
tlf: 29 80 13 16.

Fortrydelsesret:

Du har 60 dages fuldreturret på både fysisk og digital download. Skulle bogen mod forventning ikke møde op til dine høje krav, skriver du blot ind med ordrenummer. 

Bemærk: 60 dages garanti og returret gælder ved kun køb af bogen på Studiebooster.dk. Ikke køb gennem andre forhandlere, eller ved tilmelding af medlemskab hos CA A-Kasse. Køber du bogen hos andre forhandler, er det deres købe-og-bytte regler der gælder.

Du kan give besked om du ønsker at benytte din fortrydelsesret ved at sende en mail til info@studiebooster.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Levering:

Køber du den digitale udgave af bogen, får du den leveret i løbet af fem minutter i en mail. Filen er en PDF fil. Skulle du mod forventning ikke have modtaget filen efter 24 timer, bedes du kontakte Christian på christian@studiebooster.dk og gør opmærksom på dette.

Den fysiske udgave modtager du efter fem-ti dage, alt afhængig af forsendelsestidspunkt og hvor hurtig leveringen foregår.

Videredistribuering:

Du får ved køb en brugsret til studiebooster – Hvis Du Vil Direkte fra Uddannelse til Job – men har ikke ret til at videredistribuere materialet. Din kopi er personlig, og du må ikke sende eller dele den med andre. Der er lagt mange kræfter, timer, penge og dedikation i denne bog. Det håber jeg du vil respektere.

Vælger du alligevel at gøre det, finder jeg dig, og sætter sproget på din smartphone på finsk, spiser alt maden i dit køleskab (men efterlader emballagen derinde) og tilmelder bikram yoga klasse hver dag i 30 dage med pensionistholdet.

Så kan du lære det!

Citat og anvende bogen andre steder:

Du er velkommen til at citere passager i bogen mod at henvise til kilden (studiebooster.dk).

Inspirere:

Du bør videregive alle de tricks du lærer gennem bogen til venner og klassekammerater.

Hvis du skaber gode resultater for dig selv, bør du dele hvordan du har opnået dem.
Du lærer mere, når du lærer andre hvad du lært. Så arbejd på at være et forbillede. Det gør også dig stærkere.

Betaling

Hos Studiebooster kan du betale med:

  • Betalingskort.
  • MobilePay
  • PayPal

Vi tager ikke gebyr ved betaling. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen ved fortrydelse af køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet af en vare, skal varen sendes til:

Studiebooster

Att: Retur

Studiestræde 12, 3. Sal

1455 København K

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Dette gælder dog ikke ved køb af digitale produkter, som ebøger, e-kurser og lignende.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger –

Varen sendes til:

Studiebooster

Att: Reklamation

Studiestræde 12A, 3. Sal
1455 København K

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Derudover bedes du medsende ordrenummer, navn, telefonnummer og reg. og kontonummer til tilbageførsel.

Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, afholder vi naturligvis alle udgifter til returnering og sender dig øjeblikkeligt en ny vare.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på info@studiebooster.dk eller ringe til 29 80 13 16. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.04.2019
Du er velkommen til at citere passager i bogen (maks. 300 ord)  mod at henvise til kilden (studiebooster.dk).

Hvis I tvivl, kontakt os via info@studiebooster.dk eller på 29 80 13 16.

 

“Imagine for yourself a character, a model personality, whose example you determine to follow, in private as well as in public.“ Epictetus